Asunto Oy Helsingin Oivankulma; Kolmas linja 4; Helsinki

Uuden asuinrakennuksen tieltä purettiin vuoden 1971 toimistorakennus. 8-kerroksinen asuinrakennus. Julkisivu puhtaaksimuurattua punatiiltä, katutasossa luonnonkivilaatta. Ikkunat järjestetty epäsymmetrisiin, pystysuuntaisiin riveihin. Suuret parvekkeet pihan puolella, kadun puolella tuuletusparvekkeet.

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon. Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta.

Jos sinulla on kysyttävää, tutustu tarkempiin käyttöehtoihin tai ota yhteyttä Helsingin kaupunginmuseoon.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia ja kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taideteokset verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja esimerkiksi jatkokäytön ehdoista saat Kuvastosta ja Museoliitosta.

Asunto Oy Helsingin Oivankulma; Kolmas linja 4; Helsinki

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Rakennus
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Suunnittelu
2008
Arkkitehtitoimisto Hirvonen-Huttunen, Pääsuunnittelija
Valmistus
2010; 2011

Helsinki, Kolmas linja 4
Käyttö
2011
Käyttöönottovuosi
Aiheet
Kuvaustiedot Mia Teppo HKM 02.06.2015