Haku

Asunto Oy Helsingin Oivankulma; Kolmas linja 4; Helsinki

Uuden asuinrakennuksen tieltä purettiin vuoden 1971 toimistorakennus. 8-kerroksinen asuinrakennus. Julkisivu puhtaaksimuurattua punatiiltä, katutasossa luonnonkivilaatta. Ikkunat järjestetty epäsymmetrisiin, pystysuuntaisiin riveihin. Suuret parvekkeet pihan puolella, kadun puolella tuuletusparvekkeet.

Oikeudenhaltija Helsingin kaupunginmuseo
Krediitit Mia Teppo HKM / Helsingin kaupunginmuseo
Kuvausaika 02.06.2015
Aineiston käyttöoikeudet
CC BY 4.0
QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Asunto Oy Helsingin Oivankulma; Kolmas linja 4; Helsinki

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Rakennus
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Suunnittelu
2008
Arkkitehtitoimisto Hirvonen-Huttunen, Pääsuunnittelija
Valmistus
2010; 2011

Helsinki, Kolmas linja 4
Käyttö
2011
Käyttöönottovuosi
Aiheet
Luokitus