Sökning

Asunto Oy Helsingin Oivankulma; Kolmas linja 4; Helsinki

Uuden asuinrakennuksen tieltä purettiin vuoden 1971 toimistorakennus. 8-kerroksinen asuinrakennus. Julkisivu puhtaaksimuurattua punatiiltä, katutasossa luonnonkivilaatta. Ikkunat järjestetty epäsymmetrisiin, pystysuuntaisiin riveihin. Suuret parvekkeet pihan puolella, kadun puolella tuuletusparvekkeet.

Rättsinnehavare Helsingin kaupunginmuseo
Kredit Mia Teppo HKM / Helsingin kaupunginmuseo
Fotodatum 02.06.2015
Materialets användarrättigheter
CC BY 4.0
QR-kod

Materialet erbjuds av

  • Helsingfors stadsmuseum
Användningsvillkoren för de av Helsingfors stadsmuseums bilder som är publicerade i Finna anges separat för varje bild. Bilder märkta med CC BY 4.0 får fritt laddas ner och användas, så länge man nämner fotografens/upphovsmannens namn (om det är känt) och Helsingfors stadsmuseum.Den som använder bilden ansvarar för att respektera upphovsrätten och integritetsskyddet. Bilder av personer får exempelvis inte användas i marknadsföring och/eller reklam utan tillstånd av de personer som syns på bilderna. Närmare uppgifter om licensvillkoren finns på Creative Commons-licenssidan.

Bilder märkta med © Kuvasto skyddas av upphovsrätten. Man får fritt bläddra i dem, men alla typer av vidareanvändning är förbjuden utan särskilt tillstånd som förhandlats fram separat. Bilderna har publicerats på internet i enlighet med Kuvastos och Museiförbundets avtal om konstverk på internet. Kuvasto och Museiförbundet kan ge mer information om villkoren för vidareanvändning.

Asunto Oy Helsingin Oivankulma; Kolmas linja 4; Helsinki

Sparad:
Materialtyp Byggnad
Organisation Helsingfors stadsmuseum
Design
2008
Arkkitehtitoimisto Hirvonen-Huttunen, Pääsuunnittelija
Tillverkning
2010; 2011

Helsinki, Kolmas linja 4
Bruk
2011
Käyttöönottovuosi
Ämnen
Klassifikation