Sökning

Asunto Oy toinen linja 11; Toinen linja 11; Helsinki

Ravintolan puuterassi v. 2001 (rkm. Tarmo Nuutinen). 1930-luvun funktionalistinen asuin- ja liikerakennus. Julkisivussa vaalean harmaa terastirappaus, tasainen ikkunajako. Ensimmäistä kerrosta korostettu poikkilistalla.

Rättsinnehavare Helsingin kaupunginmuseo
Kredit Mia Teppo HKM / Helsingin kaupunginmuseo
Fotodatum 02.06.2015
Materialets användarrättigheter
CC BY 4.0
QR-kod

Materialet erbjuds av

  • Helsingfors stadsmuseum
Användningsvillkoren för de av Helsingfors stadsmuseums bilder som är publicerade i Finna anges separat för varje bild. Bilder märkta med CC BY 4.0 får fritt laddas ner och användas, så länge man nämner fotografens/upphovsmannens namn (om det är känt) och Helsingfors stadsmuseum.Den som använder bilden ansvarar för att respektera upphovsrätten och integritetsskyddet. Bilder av personer får exempelvis inte användas i marknadsföring och/eller reklam utan tillstånd av de personer som syns på bilderna. Närmare uppgifter om licensvillkoren finns på Creative Commons-licenssidan.

Bilder märkta med © Kuvasto skyddas av upphovsrätten. Man får fritt bläddra i dem, men alla typer av vidareanvändning är förbjuden utan särskilt tillstånd som förhandlats fram separat. Bilderna har publicerats på internet i enlighet med Kuvastos och Museiförbundets avtal om konstverk på internet. Kuvasto och Museiförbundet kan ge mer information om villkoren för vidareanvändning.

Asunto Oy toinen linja 11; Toinen linja 11; Helsinki

Sparad:
Materialtyp Byggnad
Organisation Helsingfors stadsmuseum
Design
1936
Arvo Muroma, Pääsuunnittelija
Tillverkning

Helsinki, Toinen linja 11
Bruk
1936
Käyttöönottovuosi
Klassifikation