Haku

Asunto Oy Linjala 14; Kolmas linja 14; Helsinki

Ikkunoiden uusiminen v. 2001 (Ins. ATM Tarmo Sipola). Kahden rakennuksen kokonaisuus, matalampi 3-kerroksinen osa sisäpihalla ja kadun puoli 6-kerroksinen. Funktionalistinen rakennus. Keltaiseksi rapattu julkisivu, jossa kaksi erkkeriä, joissa nauhaikkunat, muussa rakennuksessa tasainen ikkunajako. Katutason sisäänkäyntejä korostettu tummilla luonnonkivilaatoilla.

Oikeudenhaltija Helsingin kaupunginmuseo
Krediitit Mia Teppo HKM / Helsingin kaupunginmuseo
Kuvausaika 02.06.2015
Aineiston käyttöoikeudet
CC BY 4.0
QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Asunto Oy Linjala 14; Kolmas linja 14; Helsinki

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Rakennus
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Suunnittelu
1937
Helge Lundström, Pääsuunnittelija
Valmistus

Helsinki, Kolmas linja 14
Käyttö
1938
Käyttöönottovuosi
Luokitus