Asunto Oy Linjala 14; Kolmas linja 14; Helsinki

Ikkunoiden uusiminen v. 2001 (Ins. ATM Tarmo Sipola). Kahden rakennuksen kokonaisuus, matalampi 3-kerroksinen osa sisäpihalla ja kadun puoli 6-kerroksinen. Funktionalistinen rakennus. Keltaiseksi rapattu julkisivu, jossa kaksi erkkeriä, joissa nauhaikkunat, muussa rakennuksessa tasainen ikkunajako. Katutason sisäänkäyntejä korostettu tummilla luonnonkivilaatoilla.

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon. Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta.

Jos sinulla on kysyttävää, tutustu tarkempiin käyttöehtoihin tai ota yhteyttä Helsingin kaupunginmuseoon.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia ja kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taideteokset verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja esimerkiksi jatkokäytön ehdoista saat Kuvastosta ja Museoliitosta.

Asunto Oy Linjala 14; Kolmas linja 14; Helsinki

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Rakennus
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Suunnittelu
1937
Helge Lundström, Pääsuunnittelija
Valmistus
ajoittamaton
Helsinki, Kolmas linja 14
Käyttö
1938
Käyttöönottovuosi
Kuvaustiedot Mia Teppo HKM 02.06.2015