Haku

Asunto Oy II Linja 15; Suonionkatu 1. Toinen Linja 15; Helsinki

Pihan puolelle parvekkeiden uusiminen ja parvekekatosten lisäys vuonna 2004 (arkk. toim. Esko Ryhänen Oy). Kahdesta rakennusmassasta koostuva moderni asuinrakennus, joka on sijoitettu loivaan rinteeseen. Toisen linjan puoleinen osa 8-kerroksinen, julkisivu kuparipeltiä, katutasossa luonnonkivilaattaa. Suonionkadun puoleinen osa kolme-kaksi kerroksinen, jonka julkisivu valkoista rakennuslevyä.

Oikeudenhaltija Helsingin kaupunginmuseo
Krediitit Mia Teppo HKM / Helsingin kaupunginmuseo
Kuvausaika 02.06.2015
Aineiston käyttöoikeudet
CC BY 4.0
QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Asunto Oy II Linja 15; Suonionkatu 1. Toinen Linja 15; Helsinki

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Rakennus
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Suunnittelu
1960
Eliel Muoniovaara, Pääsuunnittelija
Valmistus

Helsinki, Suonionkatu 1. Toinen Linja 15
Käyttö
1962
Käyttöönottovuosi
Luokitus