Sökning

Asunto Oy II Linja 15; Suonionkatu 1. Toinen Linja 15; Helsinki

Pihan puolelle parvekkeiden uusiminen ja parvekekatosten lisäys vuonna 2004 (arkk. toim. Esko Ryhänen Oy). Kahdesta rakennusmassasta koostuva moderni asuinrakennus, joka on sijoitettu loivaan rinteeseen. Toisen linjan puoleinen osa 8-kerroksinen, julkisivu kuparipeltiä, katutasossa luonnonkivilaattaa. Suonionkadun puoleinen osa kolme-kaksi kerroksinen, jonka julkisivu valkoista rakennuslevyä.

Rättsinnehavare Helsingin kaupunginmuseo
Kredit Mia Teppo HKM / Helsingin kaupunginmuseo
Fotodatum 02.06.2015
Materialets användarrättigheter
CC BY 4.0
QR-kod

Materialet erbjuds av

  • Helsingfors stadsmuseum
Användningsvillkoren för de av Helsingfors stadsmuseums bilder som är publicerade i Finna anges separat för varje bild. Bilder märkta med CC BY 4.0 får fritt laddas ner och användas, så länge man nämner fotografens/upphovsmannens namn (om det är känt) och Helsingfors stadsmuseum.Den som använder bilden ansvarar för att respektera upphovsrätten och integritetsskyddet. Bilder av personer får exempelvis inte användas i marknadsföring och/eller reklam utan tillstånd av de personer som syns på bilderna. Närmare uppgifter om licensvillkoren finns på Creative Commons-licenssidan.

Bilder märkta med © Kuvasto skyddas av upphovsrätten. Man får fritt bläddra i dem, men alla typer av vidareanvändning är förbjuden utan särskilt tillstånd som förhandlats fram separat. Bilderna har publicerats på internet i enlighet med Kuvastos och Museiförbundets avtal om konstverk på internet. Kuvasto och Museiförbundet kan ge mer information om villkoren för vidareanvändning.

Asunto Oy II Linja 15; Suonionkatu 1. Toinen Linja 15; Helsinki

Sparad:
Materialtyp Byggnad
Organisation Helsingfors stadsmuseum
Design
1960
Eliel Muoniovaara, Pääsuunnittelija
Tillverkning

Helsinki, Suonionkatu 1. Toinen Linja 15
Bruk
1962
Käyttöönottovuosi
Klassifikation