Haku

Asunto Oy Suonionkatu; Kolmas linja 16. Suonionkatu 3.; Helsinki

Päätyjen lämpörappaus (Parmiterm, 50 mm) v. 1989 (rakennusmestari Ossi Valtanen). Toimistohuoneiston muutos asuinhuoneistoksi v. 2002 (LVI-suunnittelu Reijo Anttila Ky). Aita ja portti pihalle v. 2003 (Perusparannussuunnittelu Leo Osara Oy). Ikkunoiden ja parvekeovien uusiminen v. 2004 (arkkitehti Tatu Klami). Parvekkeiden lasitus ja lämpörappauksen uusiminen v. 2009 (arkk. toim. Hangaslahti). Asunto Oy Suonionkatu 3:n tontilla sijaitsee myös matalampi, 2-kerroksinen liikerakennus, joka jatkaa viereisen tontin, Suonionkatu 1:n, rakennusta samassa linjassa. Liikerakennuksen lämpörappaus ja parvekkeiden korjaus v. 2009 (ark. toim. Hangaslahti). Vaaleaksi rapattu moderni asuinrakennus, jossa nauhaikkunat. Katutasossa liikehuoneistoja.

Oikeudenhaltija Helsingin kaupunginmuseo
Krediitit Mia Teppo HKM / Helsingin kaupunginmuseo
Kuvausaika 02.06.2015
Aineiston käyttöoikeudet
CC BY 4.0
QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Asunto Oy Suonionkatu; Kolmas linja 16. Suonionkatu 3.; Helsinki

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Rakennus
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Suunnittelu
1959
Aarno Ruusuvuori, Pääsuunnittelija
Valmistus

Helsinki, Kolmas linja 16. Suonionkatu 3.
Käyttö
1959
Käyttöönottovuosi
Luokitus