Asunto Oy Suonionkatu; Kolmas linja 16. Suonionkatu 3.; Helsinki

Päätyjen lämpörappaus (Parmiterm, 50 mm) v. 1989 (rakennusmestari Ossi Valtanen). Toimistohuoneiston muutos asuinhuoneistoksi v. 2002 (LVI-suunnittelu Reijo Anttila Ky). Aita ja portti pihalle v. 2003 (Perusparannussuunnittelu Leo Osara Oy). Ikkunoiden ja parvekeovien uusiminen v. 2004 (arkkitehti Tatu Klami). Parvekkeiden lasitus ja lämpörappauksen uusiminen v. 2009 (arkk. toim. Hangaslahti). Asunto Oy Suonionkatu 3:n tontilla sijaitsee myös matalampi, 2-kerroksinen liikerakennus, joka jatkaa viereisen tontin, Suonionkatu 1:n, rakennusta samassa linjassa. Liikerakennuksen lämpörappaus ja parvekkeiden korjaus v. 2009 (ark. toim. Hangaslahti). Vaaleaksi rapattu moderni asuinrakennus, jossa nauhaikkunat. Katutasossa liikehuoneistoja.

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon. Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta.

Jos sinulla on kysyttävää, tutustu tarkempiin käyttöehtoihin tai ota yhteyttä Helsingin kaupunginmuseoon.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia ja kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taideteokset verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja esimerkiksi jatkokäytön ehdoista saat Kuvastosta ja Museoliitosta.

Asunto Oy Suonionkatu; Kolmas linja 16. Suonionkatu 3.; Helsinki

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Rakennus
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Suunnittelu
1959
Aarno Ruusuvuori, Pääsuunnittelija
Valmistus
ajoittamaton
Helsinki, Kolmas linja 16. Suonionkatu 3.
Käyttö
1959
Käyttöönottovuosi
Kuvaustiedot Mia Teppo HKM 02.06.2015