Asunto Oy Kalliotorni; Toinen linja 23; Helsinki

Kahden piste/tornitalon kokonaisuus, joita yhdistää myymälä- ja autotallisiipi. Ikkunoiden ja parvekeovien uusiminen v. 1998 (rkm. Jussi Ketola). Rakennuksia yhdistää Toisen linjan puolelle yksikerroksinen, sisäänvedetty rakennusosa, jonka päälle sisäpiha on korotettu. Toisen linjan puolelta myös korttelin muut pihat on korotettu sisäänvedetyllä matalalla rakennusosalla. Vaalean ruskea julkisivurappaus, valkoiset ikkunapuitteet ja parvekkeet.

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon. Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta.

Jos sinulla on kysyttävää, tutustu tarkempiin käyttöehtoihin tai ota yhteyttä Helsingin kaupunginmuseoon.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia ja kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taideteokset verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja esimerkiksi jatkokäytön ehdoista saat Kuvastosta ja Museoliitosta.

Asunto Oy Kalliotorni; Toinen linja 23; Helsinki

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Rakennus
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Suunnittelu
1957
Caissa Herrmann, Pääsuunnittelija
Valmistus
ajoittamaton
Helsinki, Toinen linja 23
Käyttö
1958
Käyttöönottovuosi
Kuvaustiedot Mia Teppo HKM 02.06.2015