Haku

Asunto Oy Kalliotorni; Toinen linja 23; Helsinki

Kahden piste/tornitalon kokonaisuus, joita yhdistää myymälä- ja autotallisiipi. Ikkunoiden ja parvekeovien uusiminen v. 1998 (rkm. Jussi Ketola). Rakennuksia yhdistää Toisen linjan puolelle yksikerroksinen, sisäänvedetty rakennusosa, jonka päälle sisäpiha on korotettu. Toisen linjan puolelta myös korttelin muut pihat on korotettu sisäänvedetyllä matalalla rakennusosalla. Vaalean ruskea julkisivurappaus, valkoiset ikkunapuitteet ja parvekkeet.

Oikeudenhaltija Helsingin kaupunginmuseo
Krediitit Mia Teppo HKM / Helsingin kaupunginmuseo
Kuvausaika 02.06.2015
Aineiston käyttöoikeudet
CC BY 4.0
QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Asunto Oy Kalliotorni; Toinen linja 23; Helsinki

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Rakennus
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Suunnittelu
1957
Caissa Herrmann, Pääsuunnittelija
Valmistus

Helsinki, Toinen linja 23
Käyttö
1958
Käyttöönottovuosi
Luokitus