Haku

Toinen linja 21; Helsinki

Toisen linjan puolelta katulinjasta sisäänvedetty, yksikerroksinen autohalli, jonka päälle viereisten rakennusten sisäpiha rakentuu. Pihan kunnostus sekä katutason julkisivun korjaus, ikkunoiden ja nosto-oven uusiminen sekä ulkoportaan puhkaiseminen katutason ja pihatason välille vuonna 2006 (arkkitehti Timo Viikari). Nauhaikkunat, aidattu katto, jonka päällä sisäpiha. Alun perin seinäpinta tummaa sileävalubetonia sekä sileää keraamista mineritiä ja nauha-ikkuna kapeampi & vain yläosassa.

Oikeudenhaltija Helsingin kaupunginmuseo
Krediitit Mia Teppo HKM / Helsingin kaupunginmuseo
Kuvausaika 02.06.2015
Aineiston käyttöoikeudet
CC BY 4.0
QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Toinen linja 21; Helsinki

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Rakennus
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Suunnittelu
1963; 1964
Niilo Kokko, Pääsuunnittelija
Valmistus

Helsinki, Toinen linja 21
Käyttö
1964
Käyttöönottovuosi
Luokitus