Toinen linja 21; Helsinki

Toisen linjan puolelta katulinjasta sisäänvedetty, yksikerroksinen autohalli, jonka päälle viereisten rakennusten sisäpiha rakentuu. Pihan kunnostus sekä katutason julkisivun korjaus, ikkunoiden ja nosto-oven uusiminen sekä ulkoportaan puhkaiseminen katutason ja pihatason välille vuonna 2006 (arkkitehti Timo Viikari). Nauhaikkunat, aidattu katto, jonka päällä sisäpiha. Alun perin seinäpinta tummaa sileävalubetonia sekä sileää keraamista mineritiä ja nauha-ikkuna kapeampi & vain yläosassa.

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon. Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta.

Jos sinulla on kysyttävää, tutustu tarkempiin käyttöehtoihin tai ota yhteyttä Helsingin kaupunginmuseoon.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia ja kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taideteokset verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja esimerkiksi jatkokäytön ehdoista saat Kuvastosta ja Museoliitosta.

Toinen linja 21; Helsinki

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Rakennus
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Suunnittelu
1963; 1964
Niilo Kokko, Pääsuunnittelija
Valmistus
ajoittamaton
Helsinki, Toinen linja 21
Käyttö
1964
Käyttöönottovuosi
Kuvaustiedot Mia Teppo HKM 02.06.2015