Haku

Virastotalo, Helsingin seurakunnat

Virastotalo, Helsingin seurakunnat. Helsingin seurakuntayhtymä.; Kolmas linja 22; Helsinki -- Pelkistetty, moderni 5-kerroksinen toimistorakennus. Nauhaikkunat, julkisivu graniitti- ja peltilevyä. Sisäänvedetty sisäänkäynti, katutasossa ikkunaseinä.

Oikeudenhaltija Helsingin kaupunginmuseo
Krediitit Mia Teppo HKM / Helsingin kaupunginmuseo
Kuvausaika 02.06.2015
Aineiston käyttöoikeudet
CC BY 4.0
QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Virastotalo, Helsingin seurakunnat

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Rakennus
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Suunnittelu
1977
Kaija ja Heikki Sirén, Pääsuunnittelija
Valmistus

Helsinki, Kolmas linja 22
Käyttö
1979
Käyttöönottovuosi
Luokitus