Haku

Mannerheimin Lastensuojeluliitto; Toinen linja 17. Suonionkatu 2.; Helsinki

Mannerheimin Lastensuojeluliiton keskustoimisto. Julkisivun peruskorjaus ja ikkunoiden vaihto puualumiini-ikkunoiksi vuonna 2001 (insinööritoimisto Condito Oy). Katutason julkisivumuutos, jonka yhteydessä remontoitiin katutason julkisivut myös vierekkäisillä tonteilla 17, 19 ja 5: verhoilun uusiminen, uusi nosto-ovi sekä ikkunakoon muutos, myymälätilan muutos koulutustilaksi, uusi ovi ja seinä, autohalliin jätehuone ja autonpesupaikka, pihatason päällysteiden uusinta, aidan kunnostus sekä uusi aita naapuritontin rajalle, IV-laitteet ja puiset suojasäleiköt pihalle aidan läheisyyteen vuonna 2006 (piir. v. 2005, arkkitehti Timo Viikari). Julkisivu valkoista klinkkerilaattaa. Nauhaikkunat, joiden välissä valkoiset julkisivulasit. Katutason julkisivu syvennetty ja kokonaan näyteikkunaa, pylväät ruostumatonta teräspeltiä.

Oikeudenhaltija Helsingin kaupunginmuseo
Krediitit Mia Teppo HKM / Helsingin kaupunginmuseo
Kuvausaika 02.06.2015
Aineiston käyttöoikeudet
CC BY 4.0
QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Mannerheimin Lastensuojeluliitto; Toinen linja 17. Suonionkatu 2.; Helsinki

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Rakennus
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Suunnittelu
1963
Niilo Kokko, Pääsuunnittelija
Valmistus

Helsinki, Toinen linja 17. Suonionkatu 2.
Käyttö
1965
Käyttöönottovuosi
Luokitus