Asunto Oy Suonionkatu 4; Suonionkatu 4. Kolmas Linja 18.; Helsinki

Ensimmäinen kerros liikehuoneistoja, viisi asuinkerrosta. Markiisi ravintolan julkisivuun v. 2000 (Kalevi Heinonen). 1950-luvulle tyypillinen sileäksi rapattu 6-kerroksinen rakennus, jossa vaalean keltainen julkisivu ja tasainen ikkunajako. Tyyliltään moderneja yksityiskohtia mm. pystysuuntaiset tummat listat, laattasokkeli sekä kulmaan sijoitetut hieman ulkonevat parvekkeet rautakaiteineen.

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon. Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta.

Jos sinulla on kysyttävää, tutustu tarkempiin käyttöehtoihin tai ota yhteyttä Helsingin kaupunginmuseoon.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia ja kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taideteokset verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja esimerkiksi jatkokäytön ehdoista saat Kuvastosta ja Museoliitosta.

Asunto Oy Suonionkatu 4; Suonionkatu 4. Kolmas Linja 18.; Helsinki

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Rakennus
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Suunnittelu
1951
Aulis Edvin Hämäläinen, Pääsuunnittelija
Valmistus
ajoittamaton
Helsinki, Suonionkatu 4. Kolmas Linja 18.
Käyttö
1952
Käyttöönottovuosi
Kuvaustiedot Mia Teppo HKM 02.06.2015