Haku

Asunto Oy Suonionkatu 4; Suonionkatu 4. Kolmas Linja 18.; Helsinki

Ensimmäinen kerros liikehuoneistoja, viisi asuinkerrosta. Markiisi ravintolan julkisivuun v. 2000 (Kalevi Heinonen). 1950-luvulle tyypillinen sileäksi rapattu 6-kerroksinen rakennus, jossa vaalean keltainen julkisivu ja tasainen ikkunajako. Tyyliltään moderneja yksityiskohtia mm. pystysuuntaiset tummat listat, laattasokkeli sekä kulmaan sijoitetut hieman ulkonevat parvekkeet rautakaiteineen.

Oikeudenhaltija Helsingin kaupunginmuseo
Krediitit Mia Teppo HKM / Helsingin kaupunginmuseo
Kuvausaika 02.06.2015
Aineiston käyttöoikeudet
CC BY 4.0
QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Asunto Oy Suonionkatu 4; Suonionkatu 4. Kolmas Linja 18.; Helsinki

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Rakennus
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Suunnittelu
1951
Aulis Edvin Hämäläinen, Pääsuunnittelija
Valmistus

Helsinki, Suonionkatu 4. Kolmas Linja 18.
Käyttö
1952
Käyttöönottovuosi
Luokitus