Haku

Asunto Oy Castreninkulma; Toinen linja 27. Castreninkatu 6; Helsinki

Asuinrakennuksen pohjoispuolelle rakennettu myöhemmin korotettu sisäpiha, jonka alle autohalli, kuten viereisissä tornitaloissa. Itäpuolella lisärakennus. Rinta-Joupin valomainos julksivuun v. 1993, toimisto asuinhuoneistoksi v. 1996 (ark. toim. Markus ja Leena Aaltonen). Parvekkeiden lasitus v. 1997 (Raimo Hakonen). K-extra valomainokset v. 1999, Taperoll Oy mainokset v. 2005. Kvv-laitteiden ja märkätilojen peruskorjaus v. 2013 (Jukka Pesonen). 1960-luvun tornitalo, jonka julkisivu vaalea keraamista laattaa, yksityiskohdissa rokopaneeli.

Oikeudenhaltija Helsingin kaupunginmuseo
Krediitit Mia Teppo HKM / Helsingin kaupunginmuseo
Kuvausaika 25.06.2015
Aineiston käyttöoikeudet
CC BY 4.0
QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Asunto Oy Castreninkulma; Toinen linja 27. Castreninkatu 6; Helsinki

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Rakennus
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Suunnittelu
1966
Arkkitehtitoimisto Pentti Petäjä Oy, Pääsuunnittelija
Valmistus

Helsinki, Toinen linja 27. Castreninkatu 6
Käyttö
1967
Käyttöönottovuosi
Luokitus