Asunto Oy Mäkirinne; Toinen linja 29; Helsinki

Julkisivuremontti v. 1994. Ikkunoiden uusiminen puualumiini-ikkunoiksi ja parvekeovien uusiminen v. 2003 (Rakennusinsinööri Juho Kekkonen). Parvekkeiden lasitus v. 2013 (arkk. toim. Eero Korhonen Oy). Vaalean beigeksi rapattu julkisivu, jossa tummapuitteiset nauhaikkunat. Ulkonevissa parvekkeissa valkoiset rakennuslevyt. Katutasossa autohalli, jonka julkisivu ruskeaksi rapattu.

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon. Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta.

Jos sinulla on kysyttävää, tutustu tarkempiin käyttöehtoihin tai ota yhteyttä Helsingin kaupunginmuseoon.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia ja kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taideteokset verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja esimerkiksi jatkokäytön ehdoista saat Kuvastosta ja Museoliitosta.

Asunto Oy Mäkirinne; Toinen linja 29; Helsinki

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Rakennus
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Suunnittelu
1963
Ilmo Valjakka, Pääsuunnittelija
Valmistus
ajoittamaton
Helsinki, Toinen linja 29
Käyttö
1963
Käyttöönottovuosi
Kuvaustiedot Mia Teppo HKM 02.06.2015