Haku

Asunto Oy Mäkirinne; Toinen linja 29; Helsinki

Julkisivuremontti v. 1994. Ikkunoiden uusiminen puualumiini-ikkunoiksi ja parvekeovien uusiminen v. 2003 (Rakennusinsinööri Juho Kekkonen). Parvekkeiden lasitus v. 2013 (arkk. toim. Eero Korhonen Oy). Vaalean beigeksi rapattu julkisivu, jossa tummapuitteiset nauhaikkunat. Ulkonevissa parvekkeissa valkoiset rakennuslevyt. Katutasossa autohalli, jonka julkisivu ruskeaksi rapattu.

Oikeudenhaltija Helsingin kaupunginmuseo
Krediitit Mia Teppo HKM / Helsingin kaupunginmuseo
Kuvausaika 02.06.2015
Aineiston käyttöoikeudet
CC BY 4.0
QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Asunto Oy Mäkirinne; Toinen linja 29; Helsinki

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Rakennus
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Suunnittelu
1963
Ilmo Valjakka, Pääsuunnittelija
Valmistus

Helsinki, Toinen linja 29
Käyttö
1963
Käyttöönottovuosi
Luokitus