Sökning

Asunto Oy Mäkirinne; Toinen linja 29; Helsinki

Julkisivuremontti v. 1994. Ikkunoiden uusiminen puualumiini-ikkunoiksi ja parvekeovien uusiminen v. 2003 (Rakennusinsinööri Juho Kekkonen). Parvekkeiden lasitus v. 2013 (arkk. toim. Eero Korhonen Oy). Vaalean beigeksi rapattu julkisivu, jossa tummapuitteiset nauhaikkunat. Ulkonevissa parvekkeissa valkoiset rakennuslevyt. Katutasossa autohalli, jonka julkisivu ruskeaksi rapattu.

Rättsinnehavare Helsingin kaupunginmuseo
Kredit Mia Teppo HKM / Helsingin kaupunginmuseo
Fotodatum 02.06.2015
Materialets användarrättigheter
CC BY 4.0
QR-kod

Materialet erbjuds av

  • Helsingfors stadsmuseum
Användningsvillkoren för de av Helsingfors stadsmuseums bilder som är publicerade i Finna anges separat för varje bild. Bilder märkta med CC BY 4.0 får fritt laddas ner och användas, så länge man nämner fotografens/upphovsmannens namn (om det är känt) och Helsingfors stadsmuseum.Den som använder bilden ansvarar för att respektera upphovsrätten och integritetsskyddet. Bilder av personer får exempelvis inte användas i marknadsföring och/eller reklam utan tillstånd av de personer som syns på bilderna. Närmare uppgifter om licensvillkoren finns på Creative Commons-licenssidan.

Bilder märkta med © Kuvasto skyddas av upphovsrätten. Man får fritt bläddra i dem, men alla typer av vidareanvändning är förbjuden utan särskilt tillstånd som förhandlats fram separat. Bilderna har publicerats på internet i enlighet med Kuvastos och Museiförbundets avtal om konstverk på internet. Kuvasto och Museiförbundet kan ge mer information om villkoren för vidareanvändning.

Asunto Oy Mäkirinne; Toinen linja 29; Helsinki

Sparad:
Materialtyp Byggnad
Organisation Helsingfors stadsmuseum
Design
1963
Ilmo Valjakka, Pääsuunnittelija
Tillverkning

Helsinki, Toinen linja 29
Bruk
1963
Käyttöönottovuosi
Klassifikation