Työväen asunto Oy Rauha; Toinen linja 31. Wallininkatu 5.; Helsinki

Ullakolle asuntoja ja saunaosasto, piha-alueen kunnostaminen sekä yhteis- ja varastotilat kellarikerrokseen v. 2002 (arkkitehti- ja sisustussuunnittelutoimisto Harju & Laatio Ky). Funktionalistinen rakennus, jonka tasaista ikkunalinjaa rytmittää epäsymmetrisesti sijoitetut, nauhaikkunalliset suorakulmaiset erkkerit. Beigeksi rapattu julkisivu.

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon. Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta.

Jos sinulla on kysyttävää, tutustu tarkempiin käyttöehtoihin tai ota yhteyttä Helsingin kaupunginmuseoon.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia ja kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taideteokset verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja esimerkiksi jatkokäytön ehdoista saat Kuvastosta ja Museoliitosta.

Työväen asunto Oy Rauha; Toinen linja 31. Wallininkatu 5.; Helsinki

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Rakennus
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Suunnittelu
1937
yo Helge Lundström, Pääsuunnittelija
Valmistus
ajoittamaton
Helsinki, Toinen linja 31. Wallininkatu 5.
Käyttö
1937
Käyttöönottovuosi
Kuvaustiedot Mia Teppo HKM 02.06.2015