Haku

Viaporin (Suomenlinnan) pommitus 10.8.1855 Tähtitorninmäeltä nähtynä; grafiikka

Panoramamaisema Tähtitorninmäeltä Kaivopuiston yli ulottuen Santahaminasta Lauttasaareen kohti pommitettavaa Viaporia (Suomenlinnaa) Krimin sodan aikana, etualalla kallioilla ihmisiä katselemassa tapahtumaa. Välimaastossa Kaivopuiston rakennuksia, mm. tuulimylly. Merellä Suomenlinnaa pommittavaa sotalaivastoa. Suomenlinnasta kohoaa tumma savupilvi.

Oikeudenhaltija Helsingin kaupunginmuseo
Krediitit G18284 HKM Juho Nurmi 2015 / Helsingin kaupunginmuseo
Aineiston käyttöoikeudet
CC BY 4.0
QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Viaporin (Suomenlinnan) pommitus 10.8.1855 Tähtitorninmäeltä nähtynä; grafiikka

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Grafiikka
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Inventaarionro
W23-5
Mitat
24,3 x 103 (105 x 29,5)
Merkinnät
va Aftecknadt från Observatorie-berget under Bomb. den 10 Aug. af F. Liewendal; o.a. Lithogr. tryckt och förlagdt af F. Liewendal, Helsingfors 1855 ks. lisätiedot
Valmistus
1855
värilitografia
Helsinki,
Liewendal Frans, Tekijä
Aiheet
Luokitus