Haku

Asunto Oy Wallininkatu 6; Wallininkatu 6. Toinen linja 33.; Helsinki

Parvekelaattojen ja -kaiteiden, ikkunoiden, ovien sekä rappauksen uusiminen, kellarikerrokseen uudet tuuletusikkunat v. 2009 (arkkitehti Tiina Havumäki). Tyypillinen 1950- ja 1960-luvun vaihteen asuintalo, jossa ruskea julkisivurappaus, Päädyssä suorakulmainen erkkeri, jossa nauhaikkunat. Ulkonevat, vaaleat parvekkeet, joissa metallikaiteet.

Oikeudenhaltija Helsingin kaupunginmuseo
Krediitit Mia Teppo HKM / Helsingin kaupunginmuseo
Kuvausaika 29.06.2015
Aineiston käyttöoikeudet
CC BY 4.0
QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Asunto Oy Wallininkatu 6; Wallininkatu 6. Toinen linja 33.; Helsinki

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Rakennus
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Suunnittelu
1958
Matti Lampén, Pääsuunnittelija ; Arkkitehti Märta Blomstedt, Muu suunnittelija
Valmistus

Helsinki, Wallininkatu 6. Toinen linja 33.
Käyttö
1959
Käyttöönottovuosi
Luokitus