Asunto Oy Wallininkatu 6; Wallininkatu 6. Toinen linja 33.; Helsinki

Parvekelaattojen ja -kaiteiden, ikkunoiden, ovien sekä rappauksen uusiminen, kellarikerrokseen uudet tuuletusikkunat v. 2009 (arkkitehti Tiina Havumäki). Tyypillinen 1950- ja 1960-luvun vaihteen asuintalo, jossa ruskea julkisivurappaus, Päädyssä suorakulmainen erkkeri, jossa nauhaikkunat. Ulkonevat, vaaleat parvekkeet, joissa metallikaiteet.

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon. Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta.

Jos sinulla on kysyttävää, tutustu tarkempiin käyttöehtoihin tai ota yhteyttä Helsingin kaupunginmuseoon.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia ja kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taideteokset verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja esimerkiksi jatkokäytön ehdoista saat Kuvastosta ja Museoliitosta.

Asunto Oy Wallininkatu 6; Wallininkatu 6. Toinen linja 33.; Helsinki

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Rakennus
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Suunnittelu
1958
Matti Lampén, Pääsuunnittelija Arkkitehti Märta Blomstedt, Muu suunnittelija
Valmistus
ajoittamaton
Helsinki, Wallininkatu 6. Toinen linja 33.
Käyttö
1959
Käyttöönottovuosi
Kuvaustiedot Mia Teppo HKM 29.06.2015