Asunto Oy Wallininkatu 8; Wallininkatu 8. Kolmas linja 34.; Helsinki

Entinen Työväen Rakennus ja asunto-osakeyhtiö Terä. Julkisivujen lisälämmöneristäminen ja ikkunoiden vaihtaminen v. 1996 (Insinööritoimisto Mikko Vahanen Oy). Matalamman rakennusosan myymälätila muutettiin baariksi vuonna 1997. Kahdesta rakennusmassasta koostuva rakennus, joista toinen seitsemän-, ja toinen yksikerroksinen. Betonista julkisivua rytmittävät kerrosten väliset valkoiset listat. Nauhaikkunat, joiden välissä harmaat ikkunan karmit ja beiget rakennuslevyt.

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon. Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta.

Jos sinulla on kysyttävää, tutustu tarkempiin käyttöehtoihin tai ota yhteyttä Helsingin kaupunginmuseoon.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia ja kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taideteokset verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja esimerkiksi jatkokäytön ehdoista saat Kuvastosta ja Museoliitosta.

Asunto Oy Wallininkatu 8; Wallininkatu 8. Kolmas linja 34.; Helsinki

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Rakennus
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Suunnittelu
1966
Tauno Salo, Pääsuunnittelija arkkitehti Mauri Karkulahti, Muu suunnittelija
Valmistus
ajoittamaton
Helsinki, Wallininkatu 8. Kolmas linja 34.
Käyttö
1967
Käyttöönottovuosi
Kuvaustiedot Mia Teppo HKM 08.07.2015