Haku

Asunto Oy Wallininkatu 8; Wallininkatu 8. Kolmas linja 34.; Helsinki

Entinen Työväen Rakennus ja asunto-osakeyhtiö Terä. Julkisivujen lisälämmöneristäminen ja ikkunoiden vaihtaminen v. 1996 (Insinööritoimisto Mikko Vahanen Oy). Matalamman rakennusosan myymälätila muutettiin baariksi vuonna 1997. Kahdesta rakennusmassasta koostuva rakennus, joista toinen seitsemän-, ja toinen yksikerroksinen. Betonista julkisivua rytmittävät kerrosten väliset valkoiset listat. Nauhaikkunat, joiden välissä harmaat ikkunan karmit ja beiget rakennuslevyt.

Oikeudenhaltija Helsingin kaupunginmuseo
Krediitit Mia Teppo HKM / Helsingin kaupunginmuseo
Kuvausaika 08.07.2015
Aineiston käyttöoikeudet
CC BY 4.0
QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Asunto Oy Wallininkatu 8; Wallininkatu 8. Kolmas linja 34.; Helsinki

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Rakennus
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Suunnittelu
1966
Tauno Salo, Pääsuunnittelija ; arkkitehti Mauri Karkulahti, Muu suunnittelija
Valmistus

Helsinki, Wallininkatu 8. Kolmas linja 34.
Käyttö
1967
Käyttöönottovuosi
Luokitus