Haku

Asunto Oy Alppikatu 5; Alppikatu 5. Kolmas linja 36.; Helsinki

Ullakolle asuntoja ja saunaosasto, piha-alueen kunnostaminen sekä yhteis- ja varastotilat kellarikerrokseen v. 2002 (arkkitehti- ja sisustussuunnittelutoimisto Harju & Laatio Ky). Modernistinen asuinrakennus, jossa lasitetut sisäänvedetyt parvekkeet muodostavat rakennukselle nauhaikkunamaisen ilmeen. Julkisivu valkoista rakennuslevyä, yksityiskohtina ikkunoiden välissä harmaan sinistä.

Oikeudenhaltija Helsingin kaupunginmuseo
Krediitit Mia Teppo HKM / Helsingin kaupunginmuseo
Kuvausaika 25.06.2015
Aineiston käyttöoikeudet
CC BY 4.0
QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Asunto Oy Alppikatu 5; Alppikatu 5. Kolmas linja 36.; Helsinki

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Rakennus
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Suunnittelu
1960
Erkki Karvinen, Pääsuunnittelija
Valmistus

Helsinki, Alppikatu 5. Kolmas linja 36.
Käyttö
1961
Käyttöönottovuosi
Luokitus