Asunto Oy Alppikatu 5; Alppikatu 5. Kolmas linja 36.; Helsinki

Ullakolle asuntoja ja saunaosasto, piha-alueen kunnostaminen sekä yhteis- ja varastotilat kellarikerrokseen v. 2002 (arkkitehti- ja sisustussuunnittelutoimisto Harju & Laatio Ky). Modernistinen asuinrakennus, jossa lasitetut sisäänvedetyt parvekkeet muodostavat rakennukselle nauhaikkunamaisen ilmeen. Julkisivu valkoista rakennuslevyä, yksityiskohtina ikkunoiden välissä harmaan sinistä.

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon. Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta.

Jos sinulla on kysyttävää, tutustu tarkempiin käyttöehtoihin tai ota yhteyttä Helsingin kaupunginmuseoon.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia ja kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taideteokset verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja esimerkiksi jatkokäytön ehdoista saat Kuvastosta ja Museoliitosta.

Asunto Oy Alppikatu 5; Alppikatu 5. Kolmas linja 36.; Helsinki

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Rakennus
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Suunnittelu
1960
Erkki Karvinen, Pääsuunnittelija
Valmistus
ajoittamaton
Helsinki, Alppikatu 5. Kolmas linja 36.
Käyttö
1961
Käyttöönottovuosi
Kuvaustiedot Mia Teppo HKM 25.06.2015