Sökning

John Stenbergin ranta

John Stenbergin ranta. Palomiehiä sammuttamassa Kluuvin metroaseman rakennustyömaan pientä tulipaloa Pitkänsillan kupeessa Pitkänsillanrannassa (John Stenbergin rannassa). Oikealla Helsingin palolaitoksen sammutusauto Fargo D 500. Henkilöauto keskellä Renault 12. -- negatiivi, filmi, mv

Rättsinnehavare Helsingin kaupunginmuseo
Kredit Rista Simo SER / Helsingin kaupunginmuseo
Materialets användarrättigheter
CC BY 4.0
QR-kod

Materialet erbjuds av

  • Helsingfors stadsmuseum
Användningsvillkoren för de av Helsingfors stadsmuseums bilder som är publicerade i Finna anges separat för varje bild. Bilder märkta med CC BY 4.0 får fritt laddas ner och användas, så länge man nämner fotografens/upphovsmannens namn (om det är känt) och Helsingfors stadsmuseum.Den som använder bilden ansvarar för att respektera upphovsrätten och integritetsskyddet. Bilder av personer får exempelvis inte användas i marknadsföring och/eller reklam utan tillstånd av de personer som syns på bilderna. Närmare uppgifter om licensvillkoren finns på Creative Commons-licenssidan.

Bilder märkta med © Kuvasto skyddas av upphovsrätten. Man får fritt bläddra i dem, men alla typer av vidareanvändning är förbjuden utan särskilt tillstånd som förhandlats fram separat. Bilderna har publicerats på internet i enlighet med Kuvastos och Museiförbundets avtal om konstverk på internet. Kuvasto och Museiförbundet kan ge mer information om villkoren för vidareanvändning.

John Stenbergin ranta

Sparad:
Materialtyp Fotografi
Plats för ämne
Helsinki, John Stenbergin ranta 2
Datum för ämne
04.1975
Organisation Helsingfors stadsmuseum
Inventarienummer
ser533406
Mått
kino
Bildinformation
04.1975
Helsinki, John Stenbergin ranta 2
Rista Simo SER, Valokuvaaja
Ämnen
Klassifikation