Haku

Unioninkatu 36. Näkymä Helsingin yliopiston kirjaston kupolisalista

Unioninkatu 36. Näkymä Helsingin yliopiston kirjaston kupolisalista. Vironniemen päiväkodin lapset opettajineen poistumassa kirjastosta taloon tutustumisen jälkeen. Käynti liittyi päiväkodissa kevätkaudella toteutettuun Viihtyisä ympäristö -projektiin. -- negatiivi, filmi, mv

Oikeudenhaltija Helsingin kaupunginmuseo
Krediitit Rista Eeva SER / Helsingin kaupunginmuseo
Aineiston käyttöoikeudet
CC BY 4.0
QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Unioninkatu 36. Näkymä Helsingin yliopiston kirjaston kupolisalista

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Valokuva
Aiheen paikka
Helsinki, Unioninkatu 36
Aiheen aika
04.1982
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Inventaarionro
ser823716
Mitat
kino
Kuvaustiedot
04.1982
Helsinki, Unioninkatu 36
Rista Eeva SER, Valokuvaaja
Aiheet
Luokitus