Haku

Susisaari

Susisaari. Näkymä telakka-alueelta Susisaaren pohjoisrannalta koilliseen Ison Mustasaaren suuntaan. Rannalla tiilisiä konepajarakennuksia. Taustalla Varvilahteen kuvastuva Suomenlinnan kirkon torni C43. -- negatiivi, filmi, mv

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Susisaari

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Valokuva
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Tunniste
ser063032
Mitat
kino
Kuvaustiedot
08.1970
Helsinki, Susisaari
Rista Simo SER, Valokuvaaja
Aiheen paikka
Helsinki, Susisaari
Aiheen aika
08.1970
Aiheet
Luokitus