Haku

Iso Mustasaari, Suomenlinna

Iso Mustasaari, Suomenlinna. Kuva on otettu Susisaaren pohjoisrannalta telakan suunnalta Varvilahden yli pohjoiskoilliseen. Vasemmalla näkyy konepajan varasto (Suomenlinna C35), taustalla Suomenlinnan kirkon (C43) torni ja oikealla Itäinen siipirakennus, asuinkerrostalo Noakin arkki (C54). -- negatiivi, filmi, mv

Oikeudenhaltija Helsingin kaupunginmuseo
Krediitit Rista Simo SER / Helsingin kaupunginmuseo
Aineiston käyttöoikeudet
CC BY 4.0
QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Iso Mustasaari, Suomenlinna

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Valokuva
Aiheen paikka
Helsinki, Iso Mustasaari
Aiheen aika
08.1970
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Inventaarionro
ser063124
Mitat
kino
Kuvaustiedot
08.1970
Helsinki, Iso Mustasaari
Rista Simo SER, Valokuvaaja
Aiheet
Luokitus