Haku

Viistoilmakuva pienlentokoneesta Mariankadun suunnalta länteen

Viistoilmakuva pienlentokoneesta Mariankadun suunnalta länteen. Etualalla Ritarikatu, Snellmaninkatu ja Unioninkatu. Vasemmalta Aleksanterinkatu, Hallituskatu, Kirkkokatu, Rauhankatu ja Vironkatu. Keskellä oikealla Säätytalo. Taaempana Suomen Pankki, siitä oikealla Valtionarkisto. Vasemmalla Tuomiokirkko ja Senaatintori. -- negatiivi, filmi, mv

Oikeudenhaltija Helsingin kaupunginmuseo
Krediitit Rista Simo SER / Helsingin kaupunginmuseo
Aineiston käyttöoikeudet
CC BY 4.0
QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Viistoilmakuva pienlentokoneesta Mariankadun suunnalta länteen

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Valokuva
Aiheen paikka
Helsinki,
Aiheen aika
12.10.1970
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Inventaarionro
ser093629
Mitat
kino
Kuvaustiedot
12.10.1970
Helsinki,
Rista Simo SER, Valokuvaaja
Aiheet
Luokitus