Haku

Meritullinkatu 16, 18, 20. Meritullinkatu 16:n, 18:n ja 20:n talojen julkisivuja

Meritullinkatu 16, 18, 20. Meritullinkatu 16:n, 18:n ja 20:n talojen julkisivuja. Näkymä Liisankatu 7:n neljännen kerroksen ikkunasta etelään Maneesikadun suuntaan. Pysäköidyt autot tunnistettu seuraavasti, alkaen etualalta: Datsun Bluebird, Renault 6, Ford Escort, Ford Taunus 12M pakettiauto, Moskvitsh, Peugeot 404. -- negatiivi, filmi, mv

Oikeudenhaltija Helsingin kaupunginmuseo
Krediitit Rista Simo SER / Helsingin kaupunginmuseo
Aineiston käyttöoikeudet
CC BY 4.0
QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Meritullinkatu 16, 18, 20. Meritullinkatu 16:n, 18:n ja 20:n talojen julkisivuja

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Valokuva
Aiheen paikka
Helsinki, Meritullinkatu 16, 18, 20
Aiheen aika
1973 kesä
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Inventaarionro
ser302120
Mitat
kino
Kuvaustiedot
1973 kesä
Helsinki, Meritullinkatu 16, 18, 20
Rista Simo SER, Valokuvaaja
Aiheet
Luokitus