Haku

Liisankatu

Liisankatu. Traktori lastaamassa lunta kuorma-auton lavalle Liisankadulla. Vasemmalla bussi 16 A Mariankadun kulmassa. Pysäköidyt ajoneuvot tunnistettu seuraavasti (vasemmalta oikealle): Renault 4, Volvo Amazon, Ford 17M Turnier, Austin/Morris Mini -pakettiauto, Austin/Morris Mini. -- negatiivi, filmi, mv

Oikeudenhaltija Helsingin kaupunginmuseo
Krediitit Rista Simo SER / Helsingin kaupunginmuseo
Aineiston käyttöoikeudet
CC BY 4.0
QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Liisankatu

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Valokuva
Aiheen paikka
Helsinki, Liisankatu 12
Aiheen aika
02.1970
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Inventaarionro
ser012816
Mitat
kino
Kuvaustiedot
02.1970
Helsinki, Liisankatu 12
Rista Simo SER, Valokuvaaja
Aiheet
Luokitus