Haku

Castréninkatu 13. Kaksi poikaa pihalla Kalliossa

Castréninkatu 13. Kaksi poikaa pihalla Kalliossa. Piha sijaitsee Castréninkadun, Läntisen Papinkadun ja Neljännen linjan rajaamalla alueella. Taustalla Castréninkadun ja Läntisen Papinkadun kulmassa oleva puutalo. -- negatiivi, filmi, mv

Oikeudenhaltija Helsingin kaupunginmuseo
Krediitit Rista Simo SER / Helsingin kaupunginmuseo
Aineiston käyttöoikeudet
CC BY 4.0
QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Castréninkatu 13. Kaksi poikaa pihalla Kalliossa

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Valokuva
Aiheen paikka
Helsinki, Castréninkatu 13
Aiheen aika
05.1970
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Inventaarionro
ser030302
Mitat
kino
Kuvaustiedot
05.1970
Helsinki, Castréninkatu 13
Rista Simo SER, Valokuvaaja
Aiheet
Luokitus