Haku

Fleminginkatu

Fleminginkatu. Kaksi poikaa kiipeämässä Kallion kirjaston vieressä Fleminginkadun varrella olevaan lyhtypylvääseen, jossa Maxi Pepsi -mainos. Taustalla on Agricolankatu 9, 7. Autot taustalla vasemmalta oikealle: Simca 1100, Ford Anglia, Volkswagen, Ford Cortina, Mercedes-Benz. -- negatiivi, filmi, mv

Oikeudenhaltija Helsingin kaupunginmuseo
Krediitit Rista Simo SER / Helsingin kaupunginmuseo
Aineiston käyttöoikeudet
CC BY 4.0
QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Fleminginkatu

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Valokuva
Aiheen paikka
Helsinki, Fleminginkatu
Aiheen aika
05.1970
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Inventaarionro
ser041318
Mitat
kino
Kuvaustiedot
05.1970
Helsinki, Fleminginkatu
Rista Simo SER, Valokuvaaja
Aiheet
Luokitus