Haku

Merisatama

Merisatama. Kolme miestä kalastajamallisessa moottoriveneessä Merisatamanrannan edustalla. Taustalla autoja parkissa rantapenkereellä. Autot vasemmalta lukien; Austin/Morris Mini, Opel Rekord, tunnistamaton, Peugeot 404, Volkswagen Transporter, Ford Anglia, Peugeot 404, Lincoln vm. 1957. -- negatiivi, filmi, mv

Oikeudenhaltija Helsingin kaupunginmuseo
Krediitit Rista Simo SER / Helsingin kaupunginmuseo
Aineiston käyttöoikeudet
CC BY 4.0
QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Merisatama

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Valokuva
Aiheen paikka
Helsinki, Merisatama
Aiheen aika
05.1970
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Inventaarionro
ser043511
Mitat
kino
Kuvaustiedot
05.1970
Helsinki, Merisatama
Rista Simo SER, Valokuvaaja
Aiheet
Luokitus