Haku

merkki; Koppa 80; rintamerkki, keräysmerkki

Koppa 80 oli Reumaliiton vuonna 1980 järjestämä kampanja, jolla oli tarkoitus kartuttaa varoja Reumaliiton Kangasalan kuntoutuslaitoksen laajentamista varten. "Koppa 80, koko kansan suurtalkoot" 15.7.-31-10.1980, kampanjan virallisena tukijana Seura-lehti. Tarkoituksena oli edistää metsiin jäävien marjojen ja sienien talteen ottoa ja samalla kannustaa ihmisiä metsissä liikkumisen myötä hyvään fyysiseen ja psyykkiseen kuntoon. Merkin lunastushinta oli 5 FIM. Mukana Koppa 80 talkoissa oli, kun kerännyt vähintään 5 litraa marjoja tai sieniä.

Oikeudenhaltija Helsingin kaupunginmuseo
Krediitit jpg digikuva 2016 / Helsingin kaupunginmuseo
Aineiston käyttöoikeudet
CC BY 4.0
QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

merkki; Koppa 80; rintamerkki, keräysmerkki

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Esine
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Inventaarionro
P53-4
Merkinnät
KOPPA 80 Sporrong.
Valmistus
1980 n
teollinen
metalli
valettu
Sporrong-Hopeajaloste oy, valmistaja ? Reumaliitto -reumaförbundet ry, valmistuttaja
Käyttö
1980
Helsinki
Ruusuvaara Katri, käyttäjä, Käyttäjä
Aiheet
Luokitus