Sökning

Ostostie 5. Parkkipaikka Kontulassa ostoskeskuksen vieressä

Ostostie 5. Parkkipaikka Kontulassa ostoskeskuksen vieressä. Vasemmalla Ostostie 5:n talo. Parkkipaikalla autoja: etualalla vaalea Škoda Octavia, vasemmalla reunalla Bedford -kuorma-auto. Takana vasemmalla näkyy Ford Fairlane Wagon (vm. 1965). -- negatiivi, filmi, mv

Rättsinnehavare Helsingin kaupunginmuseo
Kredit Rista Simo SER / Helsingin kaupunginmuseo
Materialets användarrättigheter
CC BY 4.0
QR-kod

Materialet erbjuds av

  • Helsingfors stadsmuseum
Användningsvillkoren för de av Helsingfors stadsmuseums bilder som är publicerade i Finna anges separat för varje bild. Bilder märkta med CC BY 4.0 får fritt laddas ner och användas, så länge man nämner fotografens/upphovsmannens namn (om det är känt) och Helsingfors stadsmuseum.Den som använder bilden ansvarar för att respektera upphovsrätten och integritetsskyddet. Bilder av personer får exempelvis inte användas i marknadsföring och/eller reklam utan tillstånd av de personer som syns på bilderna. Närmare uppgifter om licensvillkoren finns på Creative Commons-licenssidan.

Bilder märkta med © Kuvasto skyddas av upphovsrätten. Man får fritt bläddra i dem, men alla typer av vidareanvändning är förbjuden utan särskilt tillstånd som förhandlats fram separat. Bilderna har publicerats på internet i enlighet med Kuvastos och Museiförbundets avtal om konstverk på internet. Kuvasto och Museiförbundet kan ge mer information om villkoren för vidareanvändning.

Ostostie 5. Parkkipaikka Kontulassa ostoskeskuksen vieressä

Sparad:
Materialtyp Fotografi
Plats för ämne
Helsinki, Ostostie 5
Datum för ämne
09.1970
Organisation Helsingfors stadsmuseum
Inventarienummer
ser071802
Mått
kino
Bildinformation
09.1970
Helsinki, Ostostie 5
Rista Simo SER, Valokuvaaja
Ämnen
Klassifikation