Haku

Luotsilaitoksen päällikköalus s/s Eläköön ja sen miehistöä

Luotsilaitoksen päällikköalus s/s Eläköön ja sen miehistöä. Tarkastusalus Eläköön (rakennettu Tukholmassa 1886) toimi korkeimpien virkamiesten käytössä itsenäistymisen jälkeen ja esiintyi myös edustusaluksena ulkomaisten merkkihenkilöiden vierailujen yhteydessä (mm. presidentti Relanderin isännöimän Ruotsin kuningas Kustaa V:n ja kuningatar Viktorian valtiovierailun yhteydessä 1925). -- vedos pohjustettu, paperi pahvi, mv

Oikeudenhaltija Helsingin kaupunginmuseo
Krediitit / Helsingin kaupunginmuseo
Aineiston käyttöoikeudet
CC BY 4.0
QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Luotsilaitoksen päällikköalus s/s Eläköön ja sen miehistöä

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Valokuva
Aiheen paikka
Helsinki,
Aiheen aika
1901
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Inventaarionro
G18504
Mitat
62,5 x 70
Kuvaustiedot
1901
Helsinki,
Aiheet
Luokitus