Rakennuksiin liittyvät tiedot puuttuvat väliaikaisesti Helsingin kaupunginmuseon Finna-palvelusta järjestelmämuutoksen johdosta. Pahoittelemme tästä aiheutuvaa haittaa.

Haku

Alexandra Wavulin (1868-1929); maalaus

sisällön kuvaus: Tummahiuksinen, silmälasipäinen nainen, jolla musta korkeakauluksinen puku yllään.

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Alexandra Wavulin (1868-1929); maalaus

Tallennettuna:
Aineistotyyppi
Taideteos
Organisaatio
Helsingin kaupunginmuseo
Tunniste
Y19
Mitat
mitat, 52,5 x 41 x 1,5
kehysmitta, 63 x 50,5 x 3,3
Merkinnät
merkintä, Takana ky kiilakehyksessä: Porträtt af Alexandra Waulin. Målat i München Nov 1892. af Fräulein Landers. Takana taustapahvissa ak Fröken Gerda Norgrén.
Valmistus
valmistusaika: 1892
materiaali / tekniikka, öljy kankaalle
Landers, taiteilija
Aiheet
Luokitus
muotokuva (luokitus)
885 aikuisuus (luokitus)