merkki; rintamerkki; #Maunula on uusi Berliini

Maunulan kaupunginosan aktiiviset asukkaat yhdessä Maunulan alakoululaisten kanssa ovat valmistaneet erilaisia kaupunginosaansa kohdistuvaa kotiseuturakkautta, -ylpeyttä kuvastavia rintamerkkejä vuodesta 2014 lähtien. Ensimmäiset Maunula -rintamerkit valmistettiin Maunulan leikkipuiston satavuotisjuhliin 15.5.2014, tällöin merkkejä jaettiin ilmaiseksi. Seuraavat "I <3 Maunula" rintamerkit suunnittelivat ja valmistivat Maunulan ala-asteen 5. luokkalaiset vanhempiensa avustuksella syksyllä 2014, näitä myytiin. Samalla sloganilla, mutta uudella designilla varustettuja rintamerkkejä valmistettiin em. koululaisten toimesta myyntiin Maunulatalon avajaisiin 30.1.2017. Kevään 2017 uutuuden "Maunula on uusi Berliini" -merkkisarjan ideoivat nykyisen 3. luokkalaisen vanhemmat M. ja H. Valkama, jotka ovat viettäneet paljon aikaa Berliinissä. Graafikko Juuso Harvala on suunnitellut ja taittanut merkkisarjan (12 erilaista) ja 3. luokan oppilaat ovat valmistaneet ne.

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon. Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta.

Jos sinulla on kysyttävää, tutustu tarkempiin käyttöehtoihin tai ota yhteyttä Helsingin kaupunginmuseoon.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia ja kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taideteokset verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja esimerkiksi jatkokäytön ehdoista saat Kuvastosta ja Museoliitosta.

merkki; rintamerkki; #Maunula on uusi Berliini

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Esine
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Inventaarionro
Z7-5
Merkinnät
Maunula on uusi Berliini
Valmistus
2017
käsin
muovi, paperi, metalli

Helsinki, Maunula, Maunulanmäki 5
Harvala Juuso, suunnittelija Maunulan ala-asteen 3. luokka, valmistaja
Aiheet
Kuvaustiedot jpeg 2017 HKM