Haku

merkki; rintamerkki; #Maunula on uusi Berliini

Maunulan kaupunginosan aktiiviset asukkaat yhdessä Maunulan alakoululaisten kanssa ovat valmistaneet erilaisia kaupunginosaansa kohdistuvaa kotiseuturakkautta, -ylpeyttä kuvastavia rintamerkkejä vuodesta 2014 lähtien. Ensimmäiset Maunula -rintamerkit valmistettiin Maunulan leikkipuiston satavuotisjuhliin 15.5.2014, tällöin merkkejä jaettiin ilmaiseksi. Seuraavat "I <3 Maunula" rintamerkit suunnittelivat ja valmistivat Maunulan ala-asteen 5. luokkalaiset vanhempiensa avustuksella syksyllä 2014, näitä myytiin. Samalla sloganilla, mutta uudella designilla varustettuja rintamerkkejä valmistettiin em. koululaisten toimesta myyntiin Maunulatalon avajaisiin 30.1.2017. Kevään 2017 uutuuden "Maunula on uusi Berliini" -merkkisarjan ideoivat nykyisen 3. luokkalaisen vanhemmat M. ja H. Valkama, jotka ovat viettäneet paljon aikaa Berliinissä. Graafikko Juuso Harvala on suunnitellut ja taittanut merkkisarjan (12 erilaista) ja 3. luokan oppilaat ovat valmistaneet ne.

Oikeudenhaltija Helsingin kaupunginmuseo
Krediitit jpeg 2017 HKM / Helsingin kaupunginmuseo
Aineiston käyttöoikeudet
CC BY 4.0
QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

merkki; rintamerkki; #Maunula on uusi Berliini

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Esine
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Inventaarionro
Z7-5
Merkinnät
Maunula on uusi Berliini
Valmistus
2017
käsin
muovi, paperi, metalli

Helsinki, Maunula, Maunulanmäki 5
Harvala Juuso, suunnittelija Maunulan ala-asteen 3. luokka, valmistaja
Aiheet
Luokitus