Haku

Väinölänkatu 16a Käpylässä

Väinölänkatu 16a Käpylässä. Yksikerroksinen, kahden asunnon kellarillinen rakennus on valmistunut 1920-luvulla. Uno Moberg, sosiaalilautakunnan arkkitehti asui asunnossa 16a rakennuksen valmistumisesta kuolemaansa saakka, vuoteen 1966. Asunto oli säilynyt 1930-luvun asussa. Myös rakennuksen ulkoasu on säilynyt hyvin alkuperäisenä. -- digitaalinen kuva, dng ja tiff, väri

Oikeudenhaltija Helsingin kaupunginmuseo
Krediitit Nurmi Juho HKM / Helsingin kaupunginmuseo
Aineiston käyttöoikeudet
CC BY 4.0
QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Väinölänkatu 16a Käpylässä

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Valokuva
Aiheen paikka
Helsinki, Väinölänkatu 16 a
Aiheen aika
27.04.2016
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Inventaarionro
G27925
Kuvaustiedot
27.04.2016
Helsinki, Väinölänkatu 16 a
Nurmi Juho HKM, Valokuvaaja
Aiheet
Luokitus