Haku

Väinölänkatu 16a Käpylässä, katujulkisivu, päätyjulkisivu, kivisokkeli ja avoin kellarin ovi

Väinölänkatu 16a Käpylässä, katujulkisivu, päätyjulkisivu, kivisokkeli ja avoin kellarin ovi. Yksikerroksinen, kahden asunnon kellarillinen rakennus on valmistunut 1924. Uno Moberg, sosiaalilautakunnan arkkitehti asui asunnossa 16a rakennuksen valmistumisesta kuolemaansa saakka, vuoteen 1966. Asunto oli säilynyt 1930-luvun asussa. Myös rakennuksen ulkoasu on säilynyt hyvin alkuperäisenä. -- digitaalinen kuva, dng ja tiff, väri

Oikeudenhaltija Helsingin kaupunginmuseo
Krediitit Nurmi Juho HKM / Helsingin kaupunginmuseo
Aineiston käyttöoikeudet
CC BY 4.0
QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Väinölänkatu 16a Käpylässä, katujulkisivu, päätyjulkisivu, kivisokkeli ja avoin kellarin ovi

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Valokuva
Aiheen paikka
Helsinki, Väinölänkatu 16 a
Aiheen aika
27.04.2016
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Inventaarionro
G27939
Kuvaustiedot
27.04.2016
Helsinki, Väinölänkatu 16 a
Nurmi Juho HKM, Valokuvaaja
Aiheet
Luokitus