Haku

Helmikuun 1917 vallankumouksen upseerisurmien uhrien hautajaissaattue Helsingissä 30.3.1917

Helmikuun 1917 vallankumouksen upseerisurmien uhrien hautajaissaattue Helsingissä 30.3.1917. Kuvassa on Venäjän asepuvussa olevia sotilaita kantamassa kangaspäällysteisiä hapsuilla korosteltuja arkkuja, sotilasasuista saattoväkeä sekä katselijoita. Kuvan taustalla Makasiininrannan tavaramakasiineja. -- postikortti, paperi, mv

Oikeudenhaltija Helsingin kaupunginmuseo
Krediitit Tuntematon / Helsingin kaupunginmuseo
Aineiston käyttöoikeudet
CC BY 4.0
QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Helmikuun 1917 vallankumouksen upseerisurmien uhrien hautajaissaattue Helsingissä 30.3.1917

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Valokuva
Aiheen paikka
Helsinki, Laivasillankatu
Aiheen aika
30.03.1917
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Inventaarionro
G18515
Mitat
9x14
Kuvaustiedot
30.03.1917
Helsinki, Laivasillankatu
Tuntematon, Valokuvaaja
Aiheet
Luokitus