Helsingin valtaus, voitonparaati 16.5.1918

Helsingin valtaus, voitonparaati 16.5.1918. Valkoisen armeijan ylipäällikkö C.G.E. Mannerheim ottaa hevosen selässä istuen vastaan joukkojen ohimarssin. Taustalla ns. Grönqvistin talo, Pohjoisesplanadi 25-27. -- vedos, paperi, mv

QR-koodi
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Helsingin valtaus, voitonparaati 16.5.1918

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Valokuva
Aiheen paikka
Helsinki, Pohjoisesplanadi 27
Aiheen aika
16.05.1918
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Inventaarionro
N89373
Mitat
15x21
Kuvaustiedot
16.05.1918
Helsinki, Pohjoisesplanadi 27
Lönnqvist Gunnar, Valokuvaaja
Aiheet
Luokitus