Haku

Laakson sairaalan dokumentointi

Laakson sairaalan dokumentointi. Arkkitehti Eino Forsmanin 1926 suunnittelema ja 1929 valmistunut Laakson sairaala, alun perin Tuberkuloosisairaala. Laakson sairaalan 1950-luvulla valmistuneen huoltorakennuksen alkuperäisenä säilynyt porrashuone. Rakennus oli alun perin lämpökeskus. -- laakadia, dng ja tiff, väri

Oikeudenhaltija Helsingin kaupunginmuseo
Krediitit Kiuru Sakari / Helsingin kaupunginmuseo
Aineiston käyttöoikeudet
CC BY 4.0
QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Laakson sairaalan dokumentointi

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Valokuva
Aiheen paikka
Helsinki, Lääkärinkatu 8
Aiheen aika
2001
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Inventaarionro
D3451
Mitat
6 x 7
Kuvaustiedot
2001
Helsinki, Lääkärinkatu 8
Kiuru Sakari, Valokuvaaja
Aiheet
Luokitus