Haku

Paavalin kirkko; Sammatintie 5; Helsinki

Rakennuksen julkisivumateriaalina on puhtaaksimuurattu punainen tiili ja sokkelissa sileä harmaa graniitti. Julkisivujen koristeet ovat myös tiiltä ja graniittia. Rakennuksessa on satulakatto ja tornissa aumakatto. Katemateriaalina on pelti. 3 kerrosta

Oikeudenhaltija Helsingin kaupunginmuseo
Krediitit Tove Hagman / Helsingin kaupunginmuseo
Kuvausaika 2017
Aineiston käyttöoikeudet
CC BY 4.0
QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Paavalin kirkko; Sammatintie 5; Helsinki

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Rakennus
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Suunnittelu
Bertel Liljequist, Pääsuunnittelija
Valmistus
Rakennuksen perustus on luonnonkiveä. Rakennuksen runkona on tiilimuuri.
Helsinki, Sammatintie 5
Käyttö
1930
Käyttöönottovuosi
Luokitus