Haku

Malmi Ylä-Malmi Malmin raitti Näkymä Malmin raitilta Kirkonkyläntien suuntaan

Malmi Ylä-Malmi Malmin raitti Näkymä Malmin raitilta Kirkonkyläntien suuntaan. Taustalla vasemmalla vaalea kolmikerroksinen puutalo, jossa kirjakauppa (myöhemmin vuoteen 2015 asti nuorisotalo), Malmin raitti 3. Oikealla kolmikerroksinen tiilitalo Malmin raitti 10, jossa parturi-kampaamo sekä Hildénin myymälä ja jonka edessä pysäköitynä Saab 95 -henkilöauto. Kadulla tulossa Simca 1000. -- negatiivi, filmi, mv

Oikeudenhaltija Helsingin kaupunginmuseo
Krediitit Rista Simo SER / Helsingin kaupunginmuseo
Aineiston käyttöoikeudet
CC BY 4.0
QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Malmi Ylä-Malmi Malmin raitti Näkymä Malmin raitilta Kirkonkyläntien suuntaan

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Valokuva
Aiheen paikka
Helsinki, Malmin raitti 7, 5, 3, 10, 8
Aiheen aika
10.1970
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Inventaarionro
ser091522
Mitat
kino
Kuvaustiedot
10.1970
Helsinki, Malmin raitti 7, 5, 3, 10, 8
Rista Simo SER, Valokuvaaja
Aiheet
Luokitus