Haku

Oulunkylä, Veräjämäki

Oulunkylä, Veräjämäki. Larin Kyöstin tie 13:n suuri puurakenteinen talo Veräjämäessä. Tontti lohkottiin 1911 ja talon rakensi Artur Alexander Holmberg (1873-1961) pääasiassa vuokra-asunnoiksi. Pysäköidyt autot oikealla: Fiat 600, Dodge Lancer (vm. 1961), 1955 Dodge. -- negatiivi, filmi, mv

Oikeudenhaltija Helsingin kaupunginmuseo
Krediitit Rista Simo SER / Helsingin kaupunginmuseo
Aineiston käyttöoikeudet
CC BY 4.0
QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Oulunkylä, Veräjämäki

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Valokuva
Aiheen paikka
Helsinki, Larin Kyöstin tie 13
Aiheen aika
10.1970
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Inventaarionro
ser091828
Mitat
kino
Kuvaustiedot
10.1970
Helsinki, Larin Kyöstin tie 13
Rista Simo SER, Valokuvaaja
Aiheet
Luokitus