Haku

Talvinen näkymä Lauttasaarentieltä itään päin

Talvinen näkymä Lauttasaarentieltä itään päin. Oikealla vuonna 1948 valmistunut Radiator Oy:n toimitalo, Lauttasaarentie 48, joka nykyään on asuinkäytössä. Sen viereen (Lauttasaarentie 48a) lähemmäs kuvan linja-autopysäkkiä rakennettiin Myllykallion kansakoulu (nykyään Lauttasaaren ala-aste) vuonna 1953 ja neuvolarakennus 1956. Etualalla Liikennelaitoksen linja-autolinja 20:n päätepysäkki. -- negatiivi, filmi, mv

Oikeudenhaltija Helsingin kaupunginmuseo
Krediitit Heinonen Eino / Helsingin kaupunginmuseo
Aineiston käyttöoikeudet
CC BY 4.0
QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Talvinen näkymä Lauttasaarentieltä itään päin

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Valokuva
Aiheen paikka
Helsinki, Lauttasaarentie 48
Aiheen aika
1948 - 1953
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Inventaarionro
N22660
Mitat
kino
Kuvaustiedot
1948 - 1953
Helsinki, Lauttasaarentie 48
Heinonen Eino, Valokuvaaja
Aiheet
Luokitus