Haku

Ravintola Palladium, nykyinen Klaus Kurki

Ravintola Palladium, nykyinen Klaus Kurki. Näkymä ravintolasalista. Keskellä salia on katettu noutopöytä. Pöydissä on valkoiset liinat ja tuoreita kukkia. -- negatiivi, vedos, tif, dng, lasi, mv

Oikeudenhaltija Helsingin kaupunginmuseo
Krediitit Sundström Eric / Helsingin kaupunginmuseo
Aineiston käyttöoikeudet
CC BY 4.0
QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Ravintola Palladium, nykyinen Klaus Kurki

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Valokuva
Aiheen paikka
Helsinki, Bulevardi 2
Aiheen aika
1927 no 8140
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Inventaarionro
N30685
Mitat
12x16
Kuvaustiedot
1927 no 8140
Helsinki, Bulevardi 2
Sundström Eric, Valokuvaaja
Aiheet
Luokitus