Fabianinkatu 10. ja Eteläesplanadi 8. kulman rakennus

Fabianinkatu 10. ja Eteläesplanadi 8. kulman rakennus. Rakennuksen ovat suunnitelleet Konstantin Kiseleff ja Elia Heikel ja se on rakennettu vuonna 1883. Kortteli Pyöriäinen. -- vedos, dng ja tiff, mv

QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Fabianinkatu 10. ja Eteläesplanadi 8. kulman rakennus

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Valokuva
Aiheen paikka
Helsinki, Fabianinkatu 10, Eteläesplanadi 8.
Aiheen aika
1972
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Inventaarionro
N255475
Kuvaustiedot
1972
Helsinki, Fabianinkatu 10, Eteläesplanadi 8.
Wikström Yngve, Valokuvaaja
Aiheet
Luokitus