Haku

Työväen vappumarssi saapumassa Hakaniementorilta Kaisaniemeen

Työväen vappumarssi saapumassa Hakaniementorilta Kaisaniemeen. Ihmisiä katselemassa kulkuetta reitin varrella. Näkymä pohjoiseen, Siltasaarenkadun suuntaan. Etualalla poliisi ohjaamassa liikennettä, taustalla Kallion kirkko. Etualalla kaksi henkilöautoa, keskellä Volvo 142, siitä oikealle Mazda 1500. -- negatiivi, filmi, mv

Oikeudenhaltija Helsingin kaupunginmuseo
Krediitit Rista Simo SER / Helsingin kaupunginmuseo
Aineiston käyttöoikeudet
CC BY 4.0
QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Työväen vappumarssi saapumassa Hakaniementorilta Kaisaniemeen

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Valokuva
Aiheen paikka
Helsinki, Kaisaniemenkatu, Varsapuistikko
Aiheen aika
01.05.1971
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Inventaarionro
ser122514
Mitat
kino
Kuvaustiedot
01.05.1971
Helsinki, Kaisaniemenkatu, Varsapuistikko
Rista Simo SER, Valokuvaaja
Aiheet
Luokitus