Haku

Osa kaksiosaista panoraamaa Eteläsatamasta ja Helsingin keskustasta

Osa kaksiosaista panoraamaa Eteläsatamasta ja Helsingin keskustasta. Taustalla Nikolainkirkko ja Pohjoisesplanadin kivitaloja, satamassa purjelaivoja. Kuvan etualalla puisia varastorakennuksia nykyisen Makasiinilaiturin kohdalla, oikeassa reunassa valkopukuisia naisia. -- vedos, dng ja tiff sekä paperi ja pahvi, mv

Oikeudenhaltija Helsingin kaupunginmuseo
Krediitit Hoffers Eugen / Helsingin kaupunginmuseo
Aineiston käyttöoikeudet
CC BY 4.0
QR-koodi

Tämän aineiston tarjoaa

  • Helsingin kaupunginmuseo
Palvelussa näytettävät Helsingin kaupunginmuseon kuvat on lisensoitu ylläolevan lisenssin mukaisesti.

CC BY 4.0 -merkinnällä varustetut kuvat ovat vapaasti ladattavissa ja käytettävissä, kunhan mainitset kuvaajan/tekijän nimen (jos tiedossa) ja Helsingin kaupunginmuseon.

Kuvan käyttäjällä on vastuu tekijänoikeuksien ja yksityisyyden suojan kunnioittamisesta. Esimerkiksi henkilökuvien käyttö markkinoinnissa ja/tai mainonnassa on kielletty ilman kuvassa olevan henkilön suostumusta. Tarkemmat lisenssiehdot löytyvät Creative Commons -lisenssisivulta.

© Kuvasto -merkityt kuvat ovat tekijänoikeuden alaisia. Niitä voi selailla vapaasti, mutta kuvien kaikenlainen jatkokäyttö on kielletty ilman erikseen neuvoteltua lupaa. Nämä kuvat on julkaistu verkossa Kuvaston ja Museoliiton Taidekokoelmat verkossa -sopimuksen mukaisesti. Lisätietoja jatkokäytön ehdoista voit kysyä Kuvastosta ja Museoliitosta. Taidekokoelmat verkossa -sopimus.

Osa kaksiosaista panoraamaa Eteläsatamasta ja Helsingin keskustasta

Tallennettuna:
Aineistotyyppi Valokuva
Aiheen paikka
Helsinki,
Aiheen aika
1870 n.
Organisaatio Helsingin kaupunginmuseo
Inventaarionro
G29926
Mitat
12x17,5 P22,2x26,1
Kuvaustiedot
1870 n.
Helsinki,
Hoffers Eugen, Valokuvaaja
Aiheet
Luokitus